/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Șoferul care ieri ar fi tamponat mortal un bărbat pe bulevardul Dacia este cercetat penal. Ce spune Poliția

missing
15 mai 2019, ora 10:46

Șoferul care ar fi tamponat ieri un bărbat pe bulevardul Dacia din Chișinău este cercetat penal. Individul are vârsta de 31 de ani și este din Chișinău. În momentul producerii accidentului el se afla la volanul unui automobil de marca Toyota. 

Potrivit ofițerului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, bărbatul în vârstă de 31 de ani, care a fost tamponat mortal ieri pe bulevardul Dacia, este din Chișinău.

„În urma traumelor suferite de pe urma accidentului, bărbatul a decedat chiar la fața locului. Medicii au constat decesul și nu au putut acorda îngrijiri medicale”, a declarat ofițerul de presă, contactată de TV8.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram