/VIDEO/ A lansat prima sa melodie: „Am un bade și mi-i drag”. Ascultă-i piesa Adjanei Odajiu, profesoara de canto din Briceni

15 mai 2019, ora 21:50

Are are 27 de ani, este din Briceni și este o tânără hotărâtă și care a avut mereu, o singură direcție, înainte. Este vorba despre, profesoara de canto Adjana Odajiu. Ea a studiat și a făcut muzică toată viața, iar acum are o meserie pe care o face din plăcere, și… mai nou, a lansat pe piața muzicală o piesa „Am un bade și mi-i drag”, scrie ea.md.

Aceasta spune că a fost pasionată mereu de cultura artiștilor și a muzicii populare moldovenești. O perioadă lungă din viața sa a dedicat-o tinerilor și copiilor care au vrut să însușească muzica și tehnicile vocale.

Îmi place să cânt, îmi place să le spun şi altora cum e corect să o facă, care sunt momentele ce trebuie evidenţiate într-o lucrare. Am predat canto în orașul natal și am mizat foarte mult ca ceea ce am însușit eu, să transmit și generației care vine. Elevii mei sunt nume noi, care la fel ca și mine, sunt înca la început de cale de a păși profesionist cu melodii proprii”, spune tânăra interpretă.

Piesa în sine este în stil popular moldovenesc. Este o piesă sau o baladă populară moldovenească. Versurile sunt scrise de regretabilul poet, Dumitru Matcovschi, iar muzica și orchestrația, Grigore Onoico și Alexandru Focșa. La producția lansării a lucrat Veaceslav Tatar Slayk. Ne gândim la vară, când e cald și bine să filmăm și un videoclip”, menționează Adjana Odajiu, pentru EA.md.

Și, dacă tot vorbim despre muzică, Adjana spune care a fost piesa ce a marcat-o cel mai mult.

Pe parcursul activității mele artistice, am cântat în cadrul a mai multor concursuri, spectacole, evenimente, emisiuni televizate și radiofonice. Cel mai mult dintre toate însă, m-a marcat Concursul Teodor Negara,  pentru că sincer, am interpretat chiar piesa aceasta pe care ați auzit-o și de-acolo, am înțeles că va prinde, va fi o lansare frumoasă”, a mai adăugat Adjana Odajiu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram