/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Bărbatul din imagini este căutat de polițiști. Ar fi furat trei biciclete din scara mai multor blocuri din sectorul Ciocana

15 mai 2019, ora 18:06

Bărbatul care apare în imagini este căutat de polițiști pentru că ar fi furat pe parcursul lunilor martie și aprilie trei biciclete din scara mai multor blocuri de locuit din sectorul Ciocana. Prin acțiunile sale individul ar fi cauzat proprietarilor un prejudiciu în sumă de 33 de mii de lei.

„Acesta prin acces liber intra în blocurile de locuit și sustrăgea bicicletele, după care cu bunul sustras părăsea locul infracțiunii. Acțiunile individului au fost surprinse de camerele de supraveghere din scara blocurilor”, informează Poliția Capitalei.

În acest context au fost inițiate cauze penale pentru furt, infracțiune care prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau cu închisoare de până la patru ani.

Persoanele care l-au recunoscut, sunt rugate să comunice informațiile la numărul de contact: 068 673 137

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram