Război în Ucraina, ziua 214: Rușii fug și în Mongolia, atac la Odesa și proteste în Daghestan: Forțele de ordine au tras în aer

politic

/VIDEO/ Ce va face Voronin, dacă va fi acceptat în calitate de garant al eliberării lui Grigorciuc, iar acesta va încălca condițiile garanției

15 mai 2019, ora 13:43
Distribuie:

Vladimir Voronin, președintele PCRM, care vrea să fie garant pentru eliberarea lui Pavel Grigorciuc din arest preventiv, spune că, în cazul în care instanța îl va elibera pe activist, iar acesta va încălca ulterior condițiile eliberării sub garanției, cei doi vor răspunde împreună.

„Eu de mult nu mă tem de nimic. Vom răspunde împreună cu Grigorciuc. El a fost membru al partidului, el este o persoană cu caracter”, a spus Voronin.

De asemenea, Voronin a spus că dosarul lui Grigorciuc este o „răfuială politică”: „Acesta este un spectacol, aceasta este o răfuială. Ceea ce s-a petrecut între Grigorciuc și Sîrbu este o încălcare administrativă, ea trebuie pedepsită printr-o amendă. Dar aceasta este o răfuială politică împotriva acestei persoane”, a spus liderul PCRM.

L-am sunat repetat pe deputatul Sergiu Sîrbu pentru a obține de la el o replică, dar parlamentarul nu ne-a răspuns la telefon. El nu este prezent azi la ședința de judecată.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram