/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Se pare că nu doar afară te poate „prinde” ploaia. Imagini video, surprinse într-un troleibuz de pe ruta nr. 2

missing
15 mai 2019, ora 12:28

Un alt troleibuz, aceeași situație. În zilele ploioase, se pare că nu doar afară te poate „prinde” ploaia, dar și în troleibuzele de tip vechi din capitală. Imaginile video au fost publicate azi pe o rețea socială. 

În imaginile realizate de către un pasager, se vede cum din acoperișul unui troleibuz de pe ruta nr. 2 apa picură. Astfel, pe podea s-a format o „baltă”.

Contactat, directorul RTEC, Dorin Ciornîi nu ne-a răspuns la telefon pentru o reacție la acest subiect, însă ne-a expediat un mesaj prin care a specificat că va reveni cu un apel.

De asemenea, pe rețele sociale a mai apărut ieri un video, un este surprins momentul când în troleibuz plouă. Doar că de această dată, incidentul a fost filmat într-un troleibuz de tip vechi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram