/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Avocații lui Gheorghe Petic s-au adresat la CtEDO și-au primit răspuns de recepționare a sesizării

missing
16 mai 2019, ora 17:16

Avocații lui Gheorghe Petic s-au adresat la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului (CtEDO). Potrivit avocatei Irina Istrate, aceștia au contestat reținerea ilegală a lui Petic. 

Adresarea a fost făcută încă acum aproximativ o lună, iar acum avocații au primit răspuns de la Curte, prin care sunt informați despre recepționarea sesizării.

Sursa: Facebook/Irina Arhire

Precizăm că Gheorghe Petic a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare pentru viol. Acesta se declară nevinovat și spune că dosarul său este unul politic. În prezent, acesta mai este cercetat penal într-un alt dosar legat de huliganism.

Vezi și:

Avocata lui Gheorghe Petic se va adresa la Curtea Europeană a Drepturilor Omului: Eu cred că CEDO va condamna Moldova

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram