Prețul pipărat al primelor cireșe dulci care apar pe piață a devenit subiect de discuții și motiv de amuzament. Glumele legate de prețul înalt al unui kilogram de cireșe au depășit însă rețelele de socializare și au ajuns pe panourile virtuale de schimb valutar. 

Bunăoară o bancă din România a afișat astăzi cursul valutar în cireșe. Astfel, astăzi, o liră sterlină a fost estimată la aproximativ cinci cireșe; un euro, la circa  4,5 cireșe, un dolar, la circa patru cireșe, iar un leu moldovenesc, circa 0,3 cireșe.

Captură: bancatransilvania.ro

Primele cireșe au apărut și în magazinele din Republica Moldova. Prețul cireșelor autohton este de circa 150 de lei pentru un kilogram, iar al celor de import (Grecia) este de circa 280 de lei pentru un kilogram.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!