/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Imaginea zilei! O bancă afișează cursul valutar în cireșe. Câte cireșe fac un dolar sau un euro

missing
16 mai 2019, ora 17:43

Prețul pipărat al primelor cireșe dulci care apar pe piață a devenit subiect de discuții și motiv de amuzament. Glumele legate de prețul înalt al unui kilogram de cireșe au depășit însă rețelele de socializare și au ajuns pe panourile virtuale de schimb valutar. 

Bunăoară o bancă din România a afișat astăzi cursul valutar în cireșe. Astfel, astăzi, o liră sterlină a fost estimată la aproximativ cinci cireșe; un euro, la circa  4,5 cireșe, un dolar, la circa patru cireșe, iar un leu moldovenesc, circa 0,3 cireșe.

Captură: bancatransilvania.ro

Primele cireșe au apărut și în magazinele din Republica Moldova. Prețul cireșelor autohton este de circa 150 de lei pentru un kilogram, iar al celor de import (Grecia) este de circa 280 de lei pentru un kilogram.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram