Întorsătură în dosarul violatorilor! Cei șase suspecți vor fi cercetați pentru omor

16 mai 2019, ora 12:00

Procurorii vor recalifica una dintre infracțiunile pentru care sunt cercetați cei șase tineri, suspectați că au violat două fete, într-un apartament din centrul capitalei, la începutul lunii mai. În contextul în care una dintre victime, despre care procurorii spun că a fost aruncată de la etajul șapte, a murit la spital, cei șase bănuiți vor fi cercetați pentru omor, spune Adrian Popenco, procurorul care instrumentează cazul. 

Inițial, cei șase suspecți, dintre care patru sunt plasați în arest preventiv, iar doi sunt dați în căutare, erau cercetați pentru tentativă de omor.

Cazul de viol ar fi avut loc în noaptea de 4 spre 5 mai. Procurorii au informat că șase indivizi ar fi violat două fete, iar pe una dintre ele, care era minoră, au aruncat-o peste balcon de la etajul șapte, pentru a ascunde urmele infracțiunii. Tânăra a supraviețuit și a fost internată în spital însă, ulterior însă aceasta a decedat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram