Procurorii vor recalifica una dintre infracțiunile pentru care sunt cercetați cei șase tineri, suspectați că au violat două fete, într-un apartament din centrul capitalei, la începutul lunii mai. În contextul în care una dintre victime, despre care procurorii spun că a fost aruncată de la etajul șapte, a murit la spital, cei șase bănuiți vor fi cercetați pentru omor, spune Adrian Popenco, procurorul care instrumentează cazul. 

Inițial, cei șase suspecți, dintre care patru sunt plasați în arest preventiv, iar doi sunt dați în căutare, erau cercetați pentru tentativă de omor.

Cazul de viol ar fi avut loc în noaptea de 4 spre 5 mai. Procurorii au informat că șase indivizi ar fi violat două fete, iar pe una dintre ele, care era minoră, au aruncat-o peste balcon de la etajul șapte, pentru a ascunde urmele infracțiunii. Tânăra a supraviețuit și a fost internată în spital însă, ulterior însă aceasta a decedat.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!