/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/FOTO/ Cireșele importate în Moldova din Grecia costă la Chișinău de două ori mai mult decât la Atena

missing
17 mai 2019, ora 19:56

Cireșe de două ori mai scumpe decât în Grecia. Dacă în Chișinău un kilogram de fructe importate putem găsit de la 280 până la 350 de lei în piețele din Capitală, atunci în Atena acestea ajung să coste 4,5 euro, echivalent a 90 de lei. 

Din imagine se vede că prețul cireșelor care sunt vândute în supermarket-urile din Atena, costă circa 90 de lei. De partea cealaltă, comercianții din Chișinău au mărit valoarea acestora până la refuz. Astfel, pentru un kilogram de cireșe importate din Grecia pofticioșii sunt nevoiți să scoată din buzunar peste 300 de lei.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram