UPDATE, ORA 17:29 Potrivit directorului Regiei Transport Electric Chișinău (RTEC), Dorin Ciornîi, troleibuzul a fost tamponat de autoturismul care venea din spate și, preliminar, șoferul automobilului ar fi vinovat de producerea accidentului, însă circumstanțele urmează a fi stabilite de Poliție.

Din spusele șefului de la RTEC, la fața locului a fost chemată o ambulanță, întrucât șoferul autoturismului a avut nevoie de îngrijiri medicale. Pasagerii care se aflau în troleibuz nu au avut de suferit, vehiculul însă a fost avariat.

„Urmează ca după ce Poliția va face toate măsurările, să retragem troleibuzul în depou și să evaluăm pagubele”, a spus Dorin Ciornîi.

În total pe ruta nr. 32 circulă patru troleibuze. Șeful RTEC spune că troleibuzul dat fi înlocuit și călătorii nu vor fi afectați de modificările în orar.

ORA17.09: Un troleibuz de pe ruta nr. 32 din capitală, care circulă până în suburbia Stăuceni, a fost implicat astăzi într-un accident rutier. Acesta a fost lovit din spate de un autoturism.

Accidentul s-a produs în afara orașului, în după-amiaza acestei zile.

Foto: Facebook/Dumitru Trestian

Foto: Facebook/Dumitru Trestian

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!