Liderul renumitei trupei „Okean Elzy” din Ucraina, Svyatoslav Vakarchuk, și-a lansat propriul proiect politic – a Partidul Golos și a anunțat că intenționează să participe la viitoarele alegeri parlamentare din Ucraina, care urmează să aibă loc în luna octombrie a acestui an, scrie Rbc.ua.

“Avem o veste bună pentru. Astăzi creăm un nou partid, partidul Golos, cu ajutorul vostru voi conduce „vocea” oamenilor la urnele de vot”, a spus Vakarchuk.

Printre membrii noului partid se numără și Iulia Klimenko, fostă ministră adjunctp a Economiei, Yaroslav Yurchishin, activist public și fost șef al Consiliului Organizației Anti-Corupție Transparency International din Ucraina, Yuri Sokolov, doctor în științe medicale ș.a.

Potrivit sursei citate, în prezent, partidul se află în proces de înregistrare oficială.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!