Moldoveanul care a decedat ieri pe un șantier de construcții din Israel ar fi originar din Ungheni. 

Potrivit unui alt moldovean care muncește la un șantier aflat în apropiere de locul producerii incidentului, cu care au reușit să discute reporterii TV8, bărbatul muncea la instalarea liftului, iar la un moment dat, peste el ar fi căzut un container plin cu instrumente, după ce niște schele au cedat.

Potrivit martorilor, victima ar fi purtat centurile de siguranță, dar acest lucru nu l-a salvat. Tânărul era angajat legal.

Între timp, presa locală scrie că pe acest caz a fost pornită o anchetă, iar șantierul a fost închis temporar.

Reprezentanții Ministerului de Externe al Republicii Moldova spun că țin legătura cu reprezentanții corpului diplomatic al Republicii Moldova din Israel cu privire la acest caz. Rudele bărbatului au fost anunțate despre tragedie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!