/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO.FOTO/ În Chișinău ploile au format râuri pe străzi, iar vântul puternic a rupt crengi. S-a circulat cu dificultate

19 mai 2019, ora 09:31

Și în Chișinău ploile au făcut ravagii. Pentru câteva ore drumurile au devenit râuri, iar circulația a fost îngreunată în unele sectoare din capitală. De asemenea, vântul a doborât cel puțin un copac în stradă.

Sistemul de canalizare din Chișinău nu a făcut față ploilor puternice și în unele locuri au sărit capacele de canalizare.

Pe strada Mihai Viteazul din capitală, din cauza precipitațiilor abundente, a început să se desprindă și asfaltul.

La intersecția străzilor Andrei Sahorov și Dumitru Râșcanu, serviciile speciale au intervenit pentru a înlătura crengile căzute pe stradă.

Gepostet von Daniela Nail Master am Samstag, 18. Mai 2019

Foto: Facebook/ГБМ Город без маршруток! Водители помогают пешеходам

Foto: Facebook/ГБМ Город без маршруток! Водители помогают пешеходам

Foto: Facebook/ГБМ Город без маршруток! Водители помогают пешеходам

Foto: Facebook/Vitalie Condratchi

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram