/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Voronin se vrea din nou președinte! Spune că va candida la viitoarele prezidențiale, inspirat de Biden, ex-vicepreședinte al SUA

19 mai 2019, ora 14:40

Vladimir Voronin, președintele Partidului Comuniștilor (PCRM) și ex-președinte al Republicii Moldova, spune că intenționează să candideze la viitoarele alegeri prezidențiale care ar trebui să aibă loc Moldova în aproximativ doi ani. Acesta zice că l-a inspirat ex-vicepreședintele SUA Joe Biden. 

„Fostul vicepreședinte al Statelor Unite, domnul Biden, intenționează să candideze la postul de președinte al SUA. Noi cu Biden suntem de o vârstă, dacă Biden are de gând să candideze într-o țară așa mare ca America, de ce noi nu am candida în așa o țară mică precum este Moldova ca să facem ordine în țară, cu o mână de fier. Eu chiar știu cu ce voi începe și va fi ordine”, a declarat Vladimir Voronin la emisiunea „Piatnitsa cu Anatolie Golea” de la RTR Moldova.

– Anatolie Golea: „Spuneți-ne, cu ce veți începe? Care va fi primul decret semnat de președintele Voronin în 2121? Să fugăriți pe cine?”

– Vladimir Voronin: „Pe toți!”.

Vladimir Voronin a fost președinte al Republicii Moldova în perioada anilor 2001 – 2009. În ultimii aproximativ zece ani acesta a fost deputat în fracțiunea PCRM, dar la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 comuniștii nu au acce

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram