/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Astăzi, Vladimir Zelensky va fi investit în funcția de președinte al Ucrainei! Va participa sau nu Igor Dodon la eveniment?

missing
20 mai 2019, ora 09:38

Astăzi va avea loc ceremonia de investire în funcție a noului președinte al Ucrainei, Vladimir Zelensky. Evenimentul va începe la ora 10:00. 

Nu este clar dacă la ceremonia de investire a lui Vladimir Zelensky în funcția de președinte va participa omologul său din Republica Moldova, Igor Dodon. Am solicitat informații de la Serviciul de presă al Președinției și reprezentanții instituției ne-au comunicat faptul că nu cunosc deocamdată informații la acest subiect și că vor reveni ulterior.

Zilele trecute s-a anunțat că la ceremonia de la Kiev va participa premierul în exercițiu al Republicii Moldova, Pavel Filip. (UPDATE, Ora 9:45). Ulterior, Ministerul de Externe al Republicii Moldova a venit cu un comunicat în care menționează că, din motive de sănătate, Pavel Filip nu va putea fi prezent la evenimentul de la Kiev, însă, la ceremonie va fi prezent ministrul în exercițiu al Afacerilor Externe, Tudor Ulianovschi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram