/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO. VIDEO/ UPDATE: Incendiul la o mașină lângă o stație PECO din Capitală, lichidat în câteva minute

20 mai 2019, ora 11:56

UPDATE: 11: 58 Potrivit ofițerei de presă IGSU, Liliana Pușcașu incendiul a fost lichidat timp de câteva minute. Totul a avut loc pe strada Calea Ieșilor 4, mun. Chișinău. 

Apelul la serviciul 112 a fost înregistrat la ora 06:10 minute iar salvatorii au reușit să lichideze incendiul către ora 06:23 minute.

În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit, iar focul a distrus secțiunea motorului și o banchetă din fața automobilului. Cauza și toate circumstanțele urmează a fi stabilite de specialiști.

În cele din urmă, automobilul a fost luat de o mașina de un evacuator.

Întrebat pe șeful stației PECO care este motivul incendiului mașinii, acesta a refuzat să vorbească cu reporterul TV8.

Ulterior, contactați, reprezentația stației PECO nu ne-a răspuns la telefon pentru o reacție.

UPDATE: 08:18 Dimineață cu ghinion pentru un șofer. O mașină care aparține unei firme de taxi a ars lângă o stație PECO din Capitală. Informația a fost confirmată de ofițera de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgențe, Liliana Pușcașu. Imaginile au fost plasate de către un internaut pe o rețea socială în această dimineață, în jurul orei 7:30.

Din imagini se vede că mașina a fost grav afectată. Astfel, partea din față a automobilului a fost distrusă. Totul ar fi avut loc în sectorul Buiucani al capitalei.

Nu se cunoaște deocamdată dacă a avut nevoie cine de îngrijiri medicale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram