UPDATE: 11: 58 Potrivit ofițerei de presă IGSU, Liliana Pușcașu incendiul a fost lichidat timp de câteva minute. Totul a avut loc pe strada Calea Ieșilor 4, mun. Chișinău. 

Apelul la serviciul 112 a fost înregistrat la ora 06:10 minute iar salvatorii au reușit să lichideze incendiul către ora 06:23 minute.

În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit, iar focul a distrus secțiunea motorului și o banchetă din fața automobilului. Cauza și toate circumstanțele urmează a fi stabilite de specialiști.

În cele din urmă, automobilul a fost luat de o mașina de un evacuator.

Întrebat pe șeful stației PECO care este motivul incendiului mașinii, acesta a refuzat să vorbească cu reporterul TV8.

Ulterior, contactați, reprezentația stației PECO nu ne-a răspuns la telefon pentru o reacție.

UPDATE: 08:18 Dimineață cu ghinion pentru un șofer. O mașină care aparține unei firme de taxi a ars lângă o stație PECO din Capitală. Informația a fost confirmată de ofițera de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgențe, Liliana Pușcașu. Imaginile au fost plasate de către un internaut pe o rețea socială în această dimineață, în jurul orei 7:30.

Din imagini se vede că mașina a fost grav afectată. Astfel, partea din față a automobilului a fost distrusă. Totul ar fi avut loc în sectorul Buiucani al capitalei.

Nu se cunoaște deocamdată dacă a avut nevoie cine de îngrijiri medicale.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!