/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Năstase explică de ce nu a fost la Moscova când a fost citat de structurile rusești în dosarul pe numele lui Plahotniuc

20 mai 2019, ora 08:19

Liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, copreședintele blocului ACUM, nu a mers la Moscova ca a răspuns citației structurilor rusești în dosarul în care ar fi vizat liderul PDM, Vladimir Plahotniuc, pentru că a considerat că este suficient doar să transmită toată informația pe care o deține la acest subiect. Declarația a fost făcut în platoul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

„Sunt pe punctul să mai caut un document. Mai găsesc încă un document și le transmit, tot prin scrisoare adresată prin intermediul Parlamentului Republicii Moldova, la care voi anexa toate informațiile le am”, a menționat Andrei Năstase.

Politicianul spune că a fost supus unui linșaj public în ultima perioadă pentru că „Plahotniuc se teme de anchetele internaționale”.

Politicianul spune că pe marginea subiectului legat de frauda bancară se va adresa tuturor țărilor unde au ajuns banii furați din Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram