Liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, copreședintele blocului ACUM, nu a mers la Moscova ca a răspuns citației structurilor rusești în dosarul în care ar fi vizat liderul PDM, Vladimir Plahotniuc, pentru că a considerat că este suficient doar să transmită toată informația pe care o deține la acest subiect. Declarația a fost făcut în platoul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

„Sunt pe punctul să mai caut un document. Mai găsesc încă un document și le transmit, tot prin scrisoare adresată prin intermediul Parlamentului Republicii Moldova, la care voi anexa toate informațiile le am”, a menționat Andrei Năstase.

Politicianul spune că a fost supus unui linșaj public în ultima perioadă pentru că „Plahotniuc se teme de anchetele internaționale”.

Politicianul spune că pe marginea subiectului legat de frauda bancară se va adresa tuturor țărilor unde au ajuns banii furați din Moldova.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!