/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Zelensky a anunțat că dizolvă Parlamentul Ucrainei, la câteva minute de la investirea sa în funcția de președinte

missing
20 mai 2019, ora 10:57

Vladimir Zelensky a declarat că dizolvă Parlamentul ucrainean, la câteva minute de la investirea sa în funcția de președinte al Ucrainei. După ce a ținut discursul, acesta a părăsit sala de ședințe a Parlamentului, unde a avut loc ceremonia de investire, și s-a îndreptat către Palatul Marynskii.

„Eu dizolv Parlamentul”, a spus Zelensky în discursul său de la tribuna Radei Supreme, menționând că Legislativul ucrainean are la dispoziție două luni.

„Declarația despre dizolvarea parlamentului a fost întâmpinată cu aplauze de către oamenii care s-au adunat în fața Radei Supreme”, scrie Rbc.ua.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram