/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/FOTO/ UPDATE: În ambulanța care s-a inversat aseară în centrul capitalei se afla o pacientă. Femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale

missing
21 mai 2019, ora 10:40

UPDATE, ORA 10.40: În ambulanța care s-a inversat aseară la intersecția dintre străzile București și Vasile Alecsandri din Chișinău se afla o pacientă, în vârstă de 61 de ani. Aceasta era transportată la spital pentru a face niște investigații medicale, iar în urma accidentului, femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale, spune Natalia Stati, ofițera de presă a Poliției din Chișinău.

De îngrijiri medicale au avut nevoie și ceilalți membri ai echipajului de medici și șoferul ambulanței.

Poliția a fost anunțată despre accident la ora 23:10. Ambulanța s-a tamponat cu o mașină de marcă Mitsubishi, care era condusă de o șoferiță de 36 de ani.

Ambulanța se deplasa pe strada București, iar automobilul privat, pe Vasile Alecsandri. La această intersecție este și un semafor. Deocamdată nu este clar cine se face vinovat de accident. Poliția a pornit o anchetă pentru a stabili circumstanțele impactului.

ORA 08.40: O ambulanță s-a răsturnat aseară la o intersecție din centrul Chișinăului, după ce s-a lovit cu un automobil.

Accidentul s-a produs către miezul nopții, la intersecția străzilor București și Vasile Alecsandri, potrivit postărilor apărute pe rețelele de socializare.

Foto: Facebook/GMB

Foto: Facebook/GMB

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram