/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Zelensky va avea azi o întrevedere cu președintele Radei și președinții de fracțiuni, după ce ieri a declarat că dizolvă Legislativul

21 mai 2019, ora 07:58

După ce ieri, în discursul său de la ceremonia de investire în funcție, Vladimir Zelensky, noul președinte al Ucrainei, a declarat că va dizolva Parlamentul (Rada Supremă), astăzi, acesta are planificată o întrevedere cu președintele Radei și cu președinții fracțiunilor parlamentare, scrie Unian.ua.

Sursa citată scrie că întâlnirea este programată pentru ora 10:00, iar ulterior, demnitarii vor face declarații de presă.

Presa ucraineană scrie că, cel mai probabil, discuțiile vor fi despre dizolvarea Parlamentului.

Ieri, după discursul dur al lui Vladimir Zelensky de la ceremonia de investire, în cadrul căreia noul președinte a cerut mai multe demisii, inclusiv demisia Guvernului, premierul ucrainean Vladimir Groisman a anunțat că pleacă din funcție. Cerere de demisie a scris și șeful Serviciului de Securitate al Ucrainei și ministrul Apărării.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram