/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Instanța de apel i-a menținut pedeapsa de 16 ani de închisoare tânărului din Hâncești, condamnat pentru violul unei copile de 13 ani

missing
22 mai 2019, ora 09:25

Bărbatul de 30 de ani din raionul Hîncești, condamnat la un an la 16 ani și șase luni de detenție pentru violul unei copile de 13 ani, o să mai achite și statului și 28 500 de lei – cheltuielile judiciare. Recent, instanța de apel i-a menținut sentința cu închisoare și a dispus achitarea acestei sume în calitate de cheltuieli judiciare.

Potrivit Procuraturii Generale, pe 1 august 2018, inculpatul, în vârstă de 30 de ani, a urmărit victima care se deplasa spre casă, a imobilizat-o şi a dus-o cu forţa într-o locuinţă părăsită din satul Oneşti, unde a deţinut-o contrar voinţei şi a abuzat-o sexual preţ de câteva ore.

Odată eliberată, minora s-a plâns la poliţie, inculpatul fiind reţinut, iar ulterior arestat.

Potrivit informaţiilor, individul era din aceeaşi localitate cu victima, este căsătorit şi are un copil minor la întreţinere.

Decizia pronunțată de magistrații de la Curtea de Apel este executorie însă cu drept de atac în condiţiile legii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram