/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Contuzie la mână și alcooltest deteriorat. Cu ce s-au mai ales polițiștii din Ungheni după ce au fost împroșcați cu pietre

missing
23 mai 2019, ora 18:07

Un tânăr de 22 de ani din raionul Ungheni a fost reținut de oamenii legii după ce ar fi aruncat cu pietre în polițiștii de patrulare. Totul ar fi avut loc ieri în jurul orei 22:00 în satul Costuleni, raionul Ungheni.

„Tânărul se deplasa la volanul unei motociclete de marca „Viper” fără numere de înmatriculare. La solicitarea polițiștilor de a stopa, tânărul a refuzat, s-a deplasat înainte și a dispărut pe o stradă a aceluiași sat. Ulterior, deplasându-se cu o viteză sporită în apropierea polițiștilor a aruncat intenționat o piatră în portiera din spate a automobilului de serviciu de model „Dacia Duster”, deteriorând-o”, a comunicat ofițerul de presă al Insectoratului de Poliție Ungheni, Cristina Vicol.

Potrivit poliției, mai apoi bărbatul și-a continuat acțiunile. Tânărul din nou s-a întors cu bicicleta și a mai aruncat o piatră în direcția angajaților poliției, lovindu-l pe subofițerul de patrulare în regiunea mânii stângi şi a abdomenului. Astfel, tânărul i-a cauzat polițistului vătămări corporale sub formă de: contuzia mânii stângi cu plăgi excoriate. În momentul când angajatul de poliție a fost lovit cu piatra, ultimul ţinea în mână, alcooltestul „Drager” care a fost deteriorat.

Pe cazul dat de către organul de urmărire penala a IP Ungheni a fost pornită cauza penală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram