/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Mitropolitul Moldovei Vladimir, decorat astăzi de Putin, la Kremlin

missing
23 mai 2019, ora 21:00

Mitropolitul Moldovei Vladimir a fost decorat azi de președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, cu Ordinul Prieteniei. Ceremonia a avut loc la Kremlin, potrivit reprezentanților Mitropoliei Moldovei.

„Excelența Voastră, mult stimate domnule președinte al Federației Ruse, Vladimir Putin! Permiteți să vă mulțumesc pentru înalta distincție de stat a Federației Ruse, oferită mie pentru cei 45 de ani de slujire, aș putea spune internațională, deoarece am slujit în Rusia, Ucraina și deja de 30 de ani slujesc în Republica Moldova. Mă voi stărui și de acum încolo să muncesc cu dedicație întru slava Sfintei Biserici Ortodoxe și poporului binecredincios. Vă mulțumesc respectuos!”, i-a mulțumit mitropolitul președintelui rus.

În cadrul ceremoniei de astăzi de la Kremlin au fost decorate alte 30 de personalități din domeniul educației, sănătății, sportului, piloți-cosmonauți, savanți, artiști renumiți, lucrători din ramura industriei și agriculturii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram