/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Ex-deputatul Țuțu ar fi fost printre contramanifestanții pe motociclete! Cum a fost identificat

missing
23 mai 2019, ora 18:03

Printre contramanifestanții pe motociclete care au venit azi la protestul celor de la ACUM ar fi fost și Constantin Țuțu, fost deputat din partea PD. Acesta a fost filmat de unul dintre susținătorii Platformei DA, iar înregistrarea a fost postată ulterior pe Jurnal.md, care a scris că Țuțu ar fi condus alaiul de motocicliști.

Din imaginile video nu este clar dacă într-adevăr acesta este Constantin Țuțu, deoarece fața acestuia nu se vede, fiind acoperită de casca de protecție. Ex-deputatul ar putea fi recunoscut doar după voce.

Reporterii TV8 l-au sunat pe fostul deputat să-l întrebe dacă persoana din imagine este el. Acesta ne-a deconectat apelul, apoi a rugat, printr-un SMS, să-i scriem. Ulterior însă Țuțu nu a mai răspuns la mesajul nostru și nici la apelul repetat.

Jurnaliștii de la Jurnal.md au publicat însă o imagine de pe rețelele de socializare în care Constantin Țuțu apare pe aceeași motocicletă cu care este surprins contramanifestantul în imaginile video.

Foto: Jurnal.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram