/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Un puști a jefuit un adult în centrul Chișinăului! L-a amenințat și i-a luat lănțișorul de aur de la gât

missing
23 mai 2019, ora 10:01

Un băiat de 16 ani, din Chișinău, a jefuit un adult în plină stradă. Acesta a oprit victima, un tânăr de 22 de ani, și a amenințat-o cu răfuială fizică, după care i-a luat lănțișorul de aur de la gât și 150 de lei.

Cazul s-a întâmplat pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni din capitală. Prejudiciul cauzat tânărului în vârstă de 22 de ani, constituie 6 150 de lei, potrivit Poliției.

Fiind audiat de polițiști, minorul și-a recunoscut vinovăția. Acesta a fost recunoscut și de băiatul care a fost jefuit. „Este de menționat că minorul nu este la prima abatere, anterior fiind în vizorul forțelor de ordine pentru infracțiuni similare”, spun polițiștii.

Minorul este cercetat în stare de libertate iar pe acest caz fiind inițiată o cauză penală pentru jaf, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram