/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

14 copii din Râbnița au ajuns la spital după ce ar fi băut clor în loc de apă. Un băiețel de 5 ani, internat la terapie intensivă

missing
24 mai 2019, ora 17:02

Un băiețel de cinci ani din Râbnița a fost internat ieri în secția de terapie intensivă a Spitalului Central din regiune, iar alți 14 au ajuns spital cu simptome de intoxicație, după ce ar fi băut lichid ce conținea clor în loc de apă. Copiii mergeau la aceeași grădiniță. După ce au fost examinați de medici, 13 au fost eliberați pentru tratament la domiciliu. 

„Înainte de a ieși la plimbare, 14 din cei 17 copii din grupă au băut apă. Micuții imediat au anunțat educatoarea despre faptul că aceasta are un gust neobișnuit. Ulterior, s-a stabilit că dădaca, având intenția de a curăța ceainicul, a turnat în acesta lichid ce conținea clor. După ceva timp, fără a verifica ce se conține în ceainic, a turnat lichidul în ceștile copiilor”, informează oamenii legii.

În cazul dat este cercetată o femeie de 45 de ani din satul Crasnenicoe. Pe numele acesteia a fost pornit un dosar penal pentru neglijență.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram