Un băiețel de cinci ani din Râbnița a fost internat ieri în secția de terapie intensivă a Spitalului Central din regiune, iar alți 14 au ajuns spital cu simptome de intoxicație, după ce ar fi băut lichid ce conținea clor în loc de apă. Copiii mergeau la aceeași grădiniță. După ce au fost examinați de medici, 13 au fost eliberați pentru tratament la domiciliu. 

„Înainte de a ieși la plimbare, 14 din cei 17 copii din grupă au băut apă. Micuții imediat au anunțat educatoarea despre faptul că aceasta are un gust neobișnuit. Ulterior, s-a stabilit că dădaca, având intenția de a curăța ceainicul, a turnat în acesta lichid ce conținea clor. După ceva timp, fără a verifica ce se conține în ceainic, a turnat lichidul în ceștile copiilor”, informează oamenii legii.

În cazul dat este cercetată o femeie de 45 de ani din satul Crasnenicoe. Pe numele acesteia a fost pornit un dosar penal pentru neglijență.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!