/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Poliția spune că telefonul lui Dan Perciun a fost găsit lângă scările din fața clădirii Guvernului și că deputatul nu a scris o plângere

missing
24 mai 2019, ora 11:57

Reprezentanții Poliției capitalei spun că telefonul lui Dan Perciun, deputat din Blocul ACUM, a fost găsit ieri, în apropiere de scările din fața clădirii Guvernului și că parlamentarul nu a scris vreo cerere la Poliție în acest sens.

„În urma verificării teritoriului unde au avut loc măsurile, în adiacentul scărilor din fața casei Guvernului, de către polițiști fiind depistat un telefon mobil. În urma verificărilor a înștiințărilor parvenite la serviciul de urgență 112, apeluri cu privire la sustragere sau pierdere a telefonului mobil nu erau înregistrate. Telefonul fiind ridicat de forțele de ordine, cazul fiind înregistrat în registru de evidență a înștiințărilor referitoare la infracțiuni și incidente, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și stabilirea proprietarului. Aproximativ în jurul orei 15.00, la sediul Direcției de Poliție mun. Chișinău s-a prezentat deputatul fracțiunii PAS, Dan Perciun, comunicând că și-a pierdut telefonul mobil în timpul desfășurării flashmob-ului din centru capitalei. În acest context în cadrul materialului el fiind audiat cu privire la caz. Telefonul mobil fiindu-i reîntors proprietarului, totodată careva pretenții față de nimeni nu are. Acest lucru fiind confirmat prin recipisa pe care a scris-o”, spun reprezentanții serviciului de presă al Poliției capitalei.

De asemenea, Poliția capitalei precizează că acțiunile care au avut loc în centrul capitalei s-au desfășurat fără încălcări ale ordinii publice și reclamații din partea participanților la acțiune nu au fost recepționate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram