/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Săptămâna viitoare are loc primul Forum Investițional Chișinău. La eveniment vor participa peste 500 de persoane

25 mai 2019, ora 12:33

Prima ediție a Forumului Investițional Chișinău se va desfășura săptămâna viitoare, pe 30 și 31 mai. La reuniune vor participa circa 500 persoane: delegații oficiale ale orașelor înfrățite cu Chișinăul, reprezentanți ai comunităților locale, semnatari ai acordurilor de cooperare/memorandumuri, investitori străini și locali, reprezentanți ai mediului academic, sectorului asociativ.

În prima zi a evenimentului va avea loc sesiunea plenară unde vor participa reprezentanți ai elitelor, atât locale cât și din afara țării, nume de rezonanță din domeniul businessului.

Agenda Forumului este structurată pe 8 paneluri de discuții care vor aborda tematici privind intensificarea fluxurilor de capital, sporirea interesului investitorilor străini asupra economiei orașului, cu potențial de dezvoltare, precum și de identificare/promovare a proiectelor inovative.

Programul mai conține șapte sesiuni B2B, inclusiv prezentarea proiectelor investiționale.

În cea de-a doua zi a Forumului, participanții vor efectua vizite de documentare în cadrul întreprinderilor municipale, entități economice cu potențial de dezvoltare.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram