/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Intrarea pentru copii, la Grădina Zoologică, va fi gratuită de 1 iunie

missing
27 mai 2019, ora 12:43

Intrarea pentru copii, la Grădina Zoologică, va fi gratuită la data de 1 iunie. Despre asta a anunțat primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu la ședința săptămânală a primăriei. 

Pe 1 iunie, Grădină Zoologică din Chișinău își deschide porțile gratuit pentru toți copii. Anul acesta va fi inaugurată și curtea rurală, o parte din Grădina Zoologică la care s-a lucrat ultimele șase luni”, a spus Codreanu.

De asemenea, skatepark-ul de la Valea Trandafirilor, care se construiește de ceva timp în Chișinău, va fi inaugurat pe 1 iunie, de Ziua Internațională a Copiilor.

În aceeași zi, potrivit edilului vor fi date în exploatare și alte terenuri sportive din Parcul Valea Trandafirilor – un teren de minifotbal, unul de volley, unul de basket și altul de badminton.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram