/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

Ar fi încercat să treacă ilegal frontiera cu 280 de pachete de țigări. Planul unui moldovean, dejucat de patrupedul polițiștilor

28 mai 2019, ora 14:20

Un moldovean de 30 de ani este cercetat de polițiștii de frontieră pentru că ar fi încercat să treacă ilegal frontiera cu circa 280 de pachete cu țigări fără timbru de acciz. Produsele de tutun ar fi fost ascunse în pereții automobilului condus de bărbat.

„Cazul a fost înregistrat în punctul de trecere al frontierei Criva –Mămăliga. Individul s-a prezentat pe sensul de intrare în țară la volanul unui automobil de marca Volkswagen T4, înmatriculat în Republica Moldova. Autovehiculul a fost anterior implicat în transportarea ilicită de țigări peste frontieră, motiv pentru care a fost luată decizia de a fi verificat cu antrenarea patrupedului Charly. Ulterior, câinele de serviciu imediat a semnalizat anumite suspiciuni”, informează Poliția de Frontieră.

Marfa a fost ridicată și transmisă, conform competențelor, organului vamal, iar unitatea de transport a fost disponibilizată pe teritoriul punctului de trecere până la finisarea cercetărilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram