/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

/FOTO/ A accelerat la văzul polițiștilor, dar s-a tamponat într-un indicator rutier. Un tânăr de 19 s-a ales cu comoție cerebrală

28 mai 2019, ora 17:16

Un tânăr de 19 ani s-a ales cu comoție cerebrală după ce s-ar fi tamponat cu motocicleta într-un indicator rutier. Văzând pe traseu un echipaj de patrulare ar fi accelerat, iar din cauza vitezei ar fi pierdut controlul volanului. Accidentul s-a produs în satul Copăceni, raionul Sîngerei.

„La solicitarea inspectorilor de patrulare de a prezenta careva acte, tânărul a recunoscut că nu este posesor de permis de conducere. Totodată, motocicleta nu avea numerele de înmatriculare”, informează Inspectoratul Național de Patrulare (INP).

În acest context, INP a venit cu câteva sfaturi pentru motocicliști:
-să poarte echipamentul de protecție;
-să conducă cu viteză redusă;
-să nu urce la volan dacă au consumat băuturi alcoolice;
-să poarte elemente reflectorizante.

Ieri un tânăr de 18 ani din satul Otaci, raionul Căușeni a decedat, iar o fată de 16 ani din aceeași localitate a fost transportată în stare gravă la spital, după ce s-au ciocnit cu motocicleta într-un pilon de beton.

Foto: facebook/ Inspectoratul Național de Patrulare al IGP

Foto: facebook/ Inspectoratul Național de Patrulare al IGP

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram