/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Accident în Căușeni. Un tânăr a decedat, iar o fată de 16 ani a ajuns la spital după ce s-au izbit cu motocicleta într-un pilon

missing
28 mai 2019, ora 10:26

Un tânăr de 18 ani din satul Otaci, raionul Căușeni a decedat, iar o fată de 16 ani din aceeași localitate a fost transportată în stare gravă la spital, după ce s-au ciocnit cu motocicleta într-un pilon de beton. În urma impactului autovehiculul a luat foc, astfel a fost necesară intervenția pompierilor. Accidentul s-a produs ieri în jurul orei 21:40 în satul Opaci, raionul Căușeni.

Potrivit medicului legist, la primele probe biologice s-a constat că în timpul producerii accidentului, tânărul ar fi fost în stare de ebrietate. Adolescenta a fost transportată la spitalul raional Căușeni unde a fost internată în secția reanimare.

„Tânărul nu deținea permis de conducere și conducea motocicleta fără numere de înmatriculare. Deplasându-se cu viteză într-o curbă, nu s-a isprăvit cu volanul și a derapat de pe traseu. Ulterior, motocicleta s-a ciocnit într-un pilon de beton”, a declarat ofițerul de presă, al Inspectoratului de Poliție Căușeni, Corina Repeșciuc.

Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram