Război în Ucraina, ziua 170: Explozii în regiunea Herson. Anunțul făcut de operatorul ucrainean de energie nucleară

social

Planifici o escapadă în Țările de Jos? Angajații transportului public din Olanda au anunțat greve

28 mai 2019, ora 14:52
Distribuie:

 

Federația Națională a Sindicatelor din Olanda a anunțat pentru astăzi greve pe întreg teritoriul Olandei. Greva va dura 24 de ore și va începe la ora 04:00. La greve și-au anunțat participarea personalul din transportul public, angajați ai căilor ferate, angajați ai transportului public rutier și personalul maritim navigant. 

„Aeroportul Schiphol anunţă că va fi inaccesibil cu transportul public în intervalul de timp menționat, circulația fiind limitată doar la transportul pe calea ferată, între Hoofddorp, Schiphol, Amsterdam Lelylaan, Amsterdam Sloterdijk şi Gara Centrală din Amsterdam, cu patru garnituri de tren / oră, între orele 05:00 și 21:00”, informează Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene.

În acest caz, autoritățile recomandă cetățenilor moldoveni palnificarea din timp a călătoriilor şi consultarea paginilor web ale companiilor de transport olandeze.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram