Federația Națională a Sindicatelor din Olanda a anunțat pentru astăzi greve pe întreg teritoriul Olandei. Greva va dura 24 de ore și va începe la ora 04:00. La greve și-au anunțat participarea personalul din transportul public, angajați ai căilor ferate, angajați ai transportului public rutier și personalul maritim navigant. 

„Aeroportul Schiphol anunţă că va fi inaccesibil cu transportul public în intervalul de timp menționat, circulația fiind limitată doar la transportul pe calea ferată, între Hoofddorp, Schiphol, Amsterdam Lelylaan, Amsterdam Sloterdijk şi Gara Centrală din Amsterdam, cu patru garnituri de tren / oră, între orele 05:00 și 21:00”, informează Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene.

În acest caz, autoritățile recomandă cetățenilor moldoveni palnificarea din timp a călătoriilor şi consultarea paginilor web ale companiilor de transport olandeze.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!