/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

A fugit din penitenciar după ce a fost condamnat la zece ani de închisoare. Un bărbat din Ștefan Vodă, reținut de polițiști

missing
31 mai 2019, ora 14:16

Un locuitor al satului Purcari, raionul Ștefa Vodă de 25 de ani a fost reținut în această dimineață de polițiștii de frontieră după ce ar fi reușit să evadeze din izolatorul Inspectoratului de Poliție Ștefan Vodă. Bărbatul ar fi fost condamnat la zece ani de închisoare pentru furt, viol și aplicarea violenței fizice.

„Individul a fost arestat în timp ce se deplasa cu pas grăbit spre ieșirea din țară. Urma infractorului a fost luată cu implicarea câinelui de serviciu Delli. Somat să se oprească, acesta a încercat să fugă, polițiștii de frontieră fiind constrânși de a efectua trei împușcături pe plan vertical pentru al reține. Astfel, s-a reușit blocarea direcțiilor de risc, iar echipa operativă a identificat direcția de deplasare și anume spre Slobozia – Cistovodnoe”, informează Poliția de Frontieră.

Polițiștii de frontieră au înregistrat incidentul, iar cazul este cercetat pentru elucidarea tuturor circumstanțelor. În prezent, bărbatul se află în izolatorul de detenție preventivă al IP Ștefan Vodă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram