/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Cadavrul unei femei, găsit în „Izvorul Minunilor” de la Mănăstire Saharna. Femeia ar fi fost omorâtă de propriul fiu

missing
31 mai 2019, ora 18:57

Corpul neînsuflețit al unei femei a fost găsit în această după-amiază, în „Izvorul sfânt” de pe teritoriul Mănăstirii Saharna. Femeia avea semne de moarte violentă în regiunea gâtului. Poliția suspectează că acesta ar fi fost omorâtă de propriul ei fiu care, mai întâi ar fi strangulat-o, iar apoi ar fi aruncat-o în izvor. 

„Polițiștii au stabilit că victima are 61 de ani și este din municipiul Chișinău. Astăzi în jurul orei 13 femeia ar fi fost văzută cu un tânăr. Ajunși la fața locului oamenii legii au găsit niște acte care ar fi aparținut feciorului ei”, a comunicat pentru TV8, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Rezina, Irina Burduja.

Potrivit oamenilor legii, feciorul victimei avea un comportament neadecvat, era agitat și a părăsit mănăstirea grăbit. Ulterior acesta s-a urcat în taxi și a plecat într-o direcție necunoscută.

La ora 16:00 angajații Inspectatului de Poliție Orhei au primit o comunicare precum că un bărbat are un comportament neadecvat pe traseu. Ajunși la fața locului, oamenii legii l-au reținut pe tânăr și l-au transportat la Spitalul de Psihiatrie din Orhei.

Polițiștii au fost înștiințați despre acest caz după ce astăzi la ora 14:00 au recepționat un apel telefonic de la o femeie de 63 de ani.

În urma expertizei medico legale oamenii legii vor stabili dacă va fi deschis un dosar penal în acest sens.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram