/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Comentariul ironic al lui Usatîi, după propunerea PD-ului făcută celor din PSRM: „Mergem la nuntă din partea mirelui sau din partea miresei?””

31 mai 2019, ora 17:08

Președintele Partidului Nostru (PN), Renato Usatîi, se întreabă (ironic), după ce Partidul Democrat i-a invitat la discuții pe cei din Partidul Socialiștilor (PSRM): „Mergem la nuntă din partea mirelui sau din partea miresei?..”, a comentat acesta pe rețelele de socializare.

„Părinții miresei roz continuă să fie împotriva acestei căsnicii, de aceea ea e nevoită să fugă de acasă, fie urgent să rămână însărcinată”, a mai scris Usatîi.

Astăzi, Partidul Democrat a lansat o invitație oficială pentru Partidul Socialiștilor de a discuta despre crearea unei majorități parlamentare.

Cei din Partidul Socialiștilor au spus că au luat act de propunerea anunțată de Partidul Democrat și urmează să o prezinte spre analiză și decizie Consiliului Republican al Partidului.

Anterior, Igor Dodon a spus că următoarea întrunire a Consiliului Republican al PSRM ar putea avea loc la începutul lunii iunie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram