Ediția de astăzi a ziarului Timpul a fost și ultima. Publicația își sistează activitatea, iar unul dintre motive este că instituția nu a primit finanțare din partea Guvernului României. 

„Nimic nu este veșnic în această lume, iată că și timpul TIMPULUI a luat sfârșit. Ziarul de astăzi, 31 mai 2019, pe care îl țineți în mână, este ultimul număr al acestei publicații”, a spus Pavel Păduraru, redactorul-șef al Ziarului Timpul, într-un interviu publicat pe Timpul.md.

„TIMPUL și alte mass-media importante („Contrafort”, „Limba Română”, ProTV ș.a.) au rămas în acest an fără finanțare din partea Guvernului României. Așa ceva nu cred că s-a mai întâmplat vreodată. Adică, ziarul nostru, care, tot anul trecut, număr de număr, a promovat Anul Centenar, care întotdeauna își informează cititorii despre colaborarea dintre București și Chișinău, a fost pus la pământ nici mai mult, nici mai puțin de România-Mamă…”, a mai spus jurnalistul.

Ziarul Timpul a fost fondat în anul 2001 de către jurnalistul Constantin Tănase.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!