/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Noi explozii, ajutor UE și pericol atomic. Stefanciuk a semnat legea mobilizării

Ediția de azi a ziarului Timpul a fost ultima... Pavel Păduraru: „Iată că și timpul TIMPULUI a luat sfârșit”

missing
31 mai 2019, ora 17:33

Ediția de astăzi a ziarului Timpul a fost și ultima. Publicația își sistează activitatea, iar unul dintre motive este că instituția nu a primit finanțare din partea Guvernului României. 

„Nimic nu este veșnic în această lume, iată că și timpul TIMPULUI a luat sfârșit. Ziarul de astăzi, 31 mai 2019, pe care îl țineți în mână, este ultimul număr al acestei publicații”, a spus Pavel Păduraru, redactorul-șef al Ziarului Timpul, într-un interviu publicat pe Timpul.md.

„TIMPUL și alte mass-media importante („Contrafort”, „Limba Română”, ProTV ș.a.) au rămas în acest an fără finanțare din partea Guvernului României. Așa ceva nu cred că s-a mai întâmplat vreodată. Adică, ziarul nostru, care, tot anul trecut, număr de număr, a promovat Anul Centenar, care întotdeauna își informează cititorii despre colaborarea dintre București și Chișinău, a fost pus la pământ nici mai mult, nici mai puțin de România-Mamă…”, a mai spus jurnalistul.

Ziarul Timpul a fost fondat în anul 2001 de către jurnalistul Constantin Tănase.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram