/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Lipsa primelor reacții la anunțul făcut azi de PD! ACUM încă mai discută, iar președintele Dodon încă nu s-a întors în țară

31 mai 2019, ora 12:21

Partidul Socialiștilor este singurul care a venit deocamdată cu un comentariu scurt la anunțul făcut de Partidul Democrat precum că cei din urmă îi invită pe primii la discuții despre o majoritate parlamentară formată din PD și PSRM.

Între timp, reprezentanții Blocului ACUM, contactați de TV8.md, au spus că mai discută încă la acest subiect și vor veni cu o reacție mai târziu, dar în cel mai scurt timp posibil.

În același timp, președintele Igor Dodon, care se declară și lider informal al PSRM, nu a revenit deocamdată în țară din deplasare pe care o face în Est. Cel puțin așa ne-au spus reprezentanții Președinției, când i-am telefonat să obținem un comentariu din partea șefului statului la acest subiect. Aceștia ne-au spus că mesajul transmis de PSRM e deocamdată unica reacție la acest subiect.

Potrivit reprezentanților instituției prezidențiale, Igor Dodon va reveni în țară „în curând”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram