Război în Ucraina, ziua 122: Atac masiv cu rachete. Rușii au intrat în Lisiceansk, iar Severodonețkul e complet ocupat

politic

Maia Sandu comentează oferta făcută de PD PSRM-ului: „Nu e o surpriză... Acum vine momentul adevărului”

31 mai 2019, ora 21:06
Distribuie:

Maia Sandu, președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) spune că nu este surprinsă de invitația pe care Partidul Democrat (PD) a lansat-o astăzi Partidului Socialiștilor (PSRM). 

„Nu e o surpriză. E mai curios care va fi reacția socialiștilor. Acum vine momentul adevărului. Vom vedea câtă voință de luptă împotriva regimului oligarhic au socialiștii”, a declarat Maia Sandu la emisiunea În PROfunzime de la PRO TV Chișinău.

Astăzi, Partidul Democrat a lansat o invitație oficială pentru Partidul Socialiștilor de a discuta despre crearea unei majorități parlamentare.

Cei din Partidul Socialiștilor au spus că au luat act de propunerea anunțată de Partidul Democrat și urmează să o prezinte spre analiză și decizie Consiliului Republican al Partidului.

Anterior, Igor Dodon a spus că următoarea întrunire a Consiliului Republican al PSRM ar putea avea loc la începutul lunii iunie.

Vezi și:

/VIDEO/ Deputatul PSRM Ion Ceban, întrebat dacă-l va accepta pe Vlad Plahotniuc la funcția de premier

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram