Maia Sandu, președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) spune că nu este surprinsă de invitația pe care Partidul Democrat (PD) a lansat-o astăzi Partidului Socialiștilor (PSRM). 

„Nu e o surpriză. E mai curios care va fi reacția socialiștilor. Acum vine momentul adevărului. Vom vedea câtă voință de luptă împotriva regimului oligarhic au socialiștii”, a declarat Maia Sandu la emisiunea În PROfunzime de la PRO TV Chișinău.

Astăzi, Partidul Democrat a lansat o invitație oficială pentru Partidul Socialiștilor de a discuta despre crearea unei majorități parlamentare.

Cei din Partidul Socialiștilor au spus că au luat act de propunerea anunțată de Partidul Democrat și urmează să o prezinte spre analiză și decizie Consiliului Republican al Partidului.

Anterior, Igor Dodon a spus că următoarea întrunire a Consiliului Republican al PSRM ar putea avea loc la începutul lunii iunie.

Vezi și:

/VIDEO/ Deputatul PSRM Ion Ceban, întrebat dacă-l va accepta pe Vlad Plahotniuc la funcția de premier

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!