/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Maia Sandu comentează oferta făcută de PD PSRM-ului: „Nu e o surpriză... Acum vine momentul adevărului”

31 mai 2019, ora 21:06

Maia Sandu, președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) spune că nu este surprinsă de invitația pe care Partidul Democrat (PD) a lansat-o astăzi Partidului Socialiștilor (PSRM). 

„Nu e o surpriză. E mai curios care va fi reacția socialiștilor. Acum vine momentul adevărului. Vom vedea câtă voință de luptă împotriva regimului oligarhic au socialiștii”, a declarat Maia Sandu la emisiunea În PROfunzime de la PRO TV Chișinău.

Astăzi, Partidul Democrat a lansat o invitație oficială pentru Partidul Socialiștilor de a discuta despre crearea unei majorități parlamentare.

Cei din Partidul Socialiștilor au spus că au luat act de propunerea anunțată de Partidul Democrat și urmează să o prezinte spre analiză și decizie Consiliului Republican al Partidului.

Anterior, Igor Dodon a spus că următoarea întrunire a Consiliului Republican al PSRM ar putea avea loc la începutul lunii iunie.

Vezi și:

/VIDEO/ Deputatul PSRM Ion Ceban, întrebat dacă-l va accepta pe Vlad Plahotniuc la funcția de premier

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram