/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Prima reacție a PSRM, după ce PD i-a invitat la discuții

missing
31 mai 2019, ora 12:02

„Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a luat act de propunerea anunțată de Partidul Democrat și urmează să o prezinte spre analiză și decizie Consiliului Republican al Partidului. Menționăm faptul că toate deciziile de ordin tactic și strategic ale partidului sînt luate de către organele de conducere ale PSRM, în speță de către Consiliul Republican al Partidului Socialiștilor”, este mesajul transmis de PSRM, după invitația PD la discuții pentru crearea unei majorități parlamentare.

Președintele Igor Dodon, care se declară și lider informal al PSRM, nu a venit deocamdată cu un comentariu. Acesta încă nu s-a întors în țară, potrivit reprezentanților Președinției. Anterior, însă, șeful statului a spus că un nou Consiliu Republican al PSRM va fi organizat în primele zile ale lunii iunie.

Vezi și:

/VIDEO/ Ce ar putea însemna fraza lui Vlad Plahotniuc: „Vine o perioadă în care o să ne vedem mult mai des”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram