/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Un bărbat din Ialoveni a decedat după ce automobilul în care se afla s-a izbit de o bordură de beton

missing
31 mai 2019, ora 13:01

Un bărbat de 59 de ani din satul Ruseștii Noi, raionul Ialoveni, a decedat ieri după ce autovehiculul în care se afla s-a izbit de o bordură de beton, în apropiere de localitatea Danceni, Ialoveni. 

„Apelul la Poliție a parvenit la ora 21:40.  În timp ce bărbatul se deplasa pe traseul Chișinău-Hâncești, automobilul de marca Mercedes a derapat de pe traseu. Acesta se afla singur în mijlocul de transport”, a declarat ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Silvia Vetcu.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi efectuate toate acțiunile în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram