/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Noi explozii, ajutor UE și pericol atomic. Stefanciuk a semnat legea mobilizării

/VIDEO/ Ce ar putea însemna fraza lui Vlad Plahotniuc: „Vine o perioadă în care o să ne vedem mult mai des”

missing
31 mai 2019, ora 13:00

Președintele Partidului Democrat (PD), Vlad Plahotniuc, a spus azi, în cadrul briefingului de presă de la sediul PD, că „vine o perioadă în care ne vom întâlni mult mai des și o să comunicăm”. În opinia analistului politic Corneliu Ciurea, expusă azi în direct la postul Publika TV, care aparține liderului PD, prin această frază, Plahotniuc ar fi putut să facă aluzie la faptul că, în curând, acesta ar putea ocupa fotoliul de prim-ministru. 

Versiunea precum că președintele Partidului Democrat ar ținti spre această funcție nu este una nouă. Despre acest lucru se tot vorbește în spațiul public în ultimii câțiva ani, totuși, ipoteza nu a fost confirmată deocamdată oficial de nimeni.

Acest lucru ar putea fi posibil însă în condițiile în care cei din Partidul Socialiștilor, pe care Partidul Democrat i-a invitat astăzi la discuții, ar accepta să facă o coaliție cu Partidul Democrat și să-l accepte pe Plahotniuc la funcția de premier, or, noi deja știm că PSRM își dorește funcția de președinte al Parlamentului pentru Zinaida Greceanîi, lidera formațiunii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram