VIDEO: ProTV.md

Deputatul din Partidul Socialiștilor (PSRM) Ion Ceban a fost întrebat azi de jurnaliștii de la ProTV, dacă l-ar accepta pe Vlad Plahotniuc la funcția de prim-ministru. Acesta a spus că formațiunea pe care o reprezintă nu a discutat despre candidatura lui.

„Nu am discutat cu nimeni nimic. Asta e. Nu se discută acest subiect și nu s-a discutat”, a răspuns deputatul, deranjat de întrebare.

Astăzi, Partidul Democrat a lansat o invitație oficială pentru Partidul Socialiștilor de a discuta despre crearea unei majorități parlamentare.

Cei din Partidul Socialiștilor au spus că au luat act de propunerea anunțată de Partidul Democrat și urmează să o prezinte spre analiză și decizie Consiliului Republican al Partidului.

Anterior, Igor Dodon a spus că următoarea întrunire a Consiliului Republican al PSRM ar putea avea loc la începutul lunii iunie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!