comerciale

/VIDEO/ Posibilități NELIMITATE cu Abonament Moldcell la un nou Urban Vibes Fest

31 mai 2019, ora 17:40
Distribuie:

După primul Campionat eSports Dota 2 din Moldova, Moldcell menține nivelul de adrenalină la cote înalte cu o demonstrație de artă stradală fără limite. Urban Vibes de anul acesta a fost la fel de incendiar, cu graffiti, break dance, hip-hop, streetball, parkour și concentrație maximă de energie.

Abonament YOU+ de la Moldcell a fost la datorie pentru o doză în plus de libertate, cu și mai multe minute naționale incluse și mult mai mult trafic internet, până la #nelimitat. Iar cei care se portează la Moldcell, primesc și 50% reducere la abonament timp de un an și cele mai bune prețuri la telefoane în Magazinul Online Moldcell. Și ar mai fi ceva foarte important: minutele și traficul neconsumat se transferă pentru luna următoare.

Toate sunt posibile datorită rețelei performante și acoperirii 4G care se extinde continuu, ceea ce transformă comunicarea cu Abonament YOU+ într-o experiență unică.

Descoperă avantajele Abonamentului YOU+ aici, iar atmosfera excepțională de la Urban Vibes, în acest video:

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram