/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Zelensky l-a demis din funcție pe șeful Departamentului principal de investigații al Serviciului de Securitate al Ucrainei

missing
31 mai 2019, ora 13:47

Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, a semnat un decret prin care l-a demis pe Grigoriy Ostafiychuk din funcția de șef al Departamentului principal de investigații al Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU). Documentul a fost publicat vineri pe site-ul șefului statului ucrainean, scrie tass.ru. 

“Se demite Ostafiychuk Grigory Vladimirovici din funcția de șef al Departamentului principal de anchetă al Serviciului de Securitate al Ucrainei”, se spune în decret.

Pe 22 mai, Zelensky la numit pe Ivan Bakanov, șeful adjunct al Serviciului de Securitate al Ucrainei și șeful principalului Departament pentru Combaterea Corupției și Crimei Organizate, fondatorul și șeful studioului Quarter 95, care era și șeful sediului campaniei Zelensky și fondatorul partidului Servant Nation.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram