Concerte cu și pentru cei mici, competiții sportive, master-class-uri îi așteaptă pe copiii și părinții acestora care vor alege să petreacă Ziua Internațională a Copilului în centrul capitalei. Copiii vor primi gratuit înghețată, ciocolată și băuturi răcoritoare. 

Sărbătoarea este organizată în mai multe locații din Chișinău. Între orele 09.00-16.00 este pregătit un program cu activități cultural-distractive în centrul orașului – în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” și în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”, precum și în sectoarele capitalei: în scuarul CC „UNIC”, CIE „Moldexpo”, scuarul Complexului Memorial „Feciorii Patriei” din str. Miron Costin, scuarul Direcției educație, tineret și sport, Ciocana, str. A, Russo57.

Astăzi, la ora 11.00, va fi inaugurat Complexul multifuncțional din parcul „Valea Trandafirilor”, care include un skatepark, terenuri de minifotbal, volei, baschet, badminton și un teren de pregătire fizică generală pentru persoanele cu mobilitate limitată.

Iubitorii de animale își pot petrece ziua la Grădina Zoologică unde intrarea va fi gratis pentru cei mici. Astăzi va fi deschisă oficial „Curtea Rustică” de la Grădina Zoologică, proiect realizat în acest an de către administrația publică locală. În Curte, chiar de la intrarea pe teritoriul instituției, copiii vor putea admira și mângâia animale domestice: capre, iepuri, păsări, hamsteri, un măgăruș, dar și puiul de cămilă venit pe lume în primăvara curentă la Zoo.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!