/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Schimbarea regimurilor politice din Ucraina și România, în discuție la Cutia Neagră. Ce lecții ar trebui să învețe Moldova?

missing
02 iunie 2019, ora 08:32

Astăzi, la emisiunea Cutia Neagră, Mariana Rață și ivitații săi – jurnalistul Vitalie Călugăreanu și experta în justiție Mariana Kalughin – vor discuta despre  schimbarea regimurilor politice din Ucraina și România.

Ce lecții ar trebui să învețe Republica Moldova din evenimentele din statele vecine, dar și care este starea justiției din țară, aflați diseară, de la ora 20.00.

Mișcări tectonice importante la hotarele Republicii Moldova.

Mișcări tectonice importante la hotarele Republicii Moldova. Despre căderea regimurilor Petro Poroșenco și Liviu Dragnea, dar și ce lecții ar trebui să învățăm din ultimele evenimente produse la vecini – aflați duminică, ora 20:00.Doar la TV8!

Gepostet von TV8.MD am Samstag, 1. Juni 2019

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram