/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO. VIDEO/ Cum arată capitala după ploaia din această dimineață. Străzi transformate în râulețe și automobile imobilizate

03 iunie 2019, ora 10:46

Mai multe străzi din capitală au rămas inundate în urma precipitațiilor din această dimineață. Prin urmare, străzile precum: Alba Iulia, Tudor Vladimirescu, Calea Ieșilor și Ion Creangă au rămas impracticabile atât pentru automobile cât și pentru pietoni. Mijloacele de transport au rămas imobilizate, iar pietonii cu greu circulă. Mai jos puteți urmări mai multe imagini foto și video postate de către internauți pe rețelele de socializare în care sunt prezentate pagubele aduse de către precipitații în diferite sectoare ale Chișinăului. 

Bulevardul Alba Iulia, sectorul Buiucani.

Strada Tudor Vladimirescu, sectorul Rîșcani.

Foto: Facebook/ Alexandru Gutium

Strada Ion Creangă, Buiucani.

Foto: facebook/ Anastasia Braga

Strada: Calea Eșilor, Buiucani.

Cartierul Sculeni.

Foto: Facebook/ Андрей Андрей

Sectorul Buiucani.

Trecerea subterană magazinul „Unic” a fost inundată după ploaia din această dimineață.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram